If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Появи ми се проблем с централното заклучване: задна дясна врата нито се заклучва нито се отключва дори като го натисна ръчно пак се отваря в какво може да е проблема, някой сблъсквал ли се е
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
С алармата или с ключа като заключа и трите врати се заключват замо тази неще, демек седи дигнато.. като го натисна ръчно слиза си надоло обаче не иска да се заключва и пак си се отваря вратата.
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Разглоби вратата , т.е. свали кората и виж щангичката за заключване дали не се е откачила или апарата за заключване на вратата
Много е вероятно, а ако не ти работи машинката - моята не работеше, сложих и една китайска от 15лв и заспа.
Емо ти разгловявал ли си вратата, как точно става от каде да започна на каде да свърша как да я дръпна кората? щото до ся не съм разглобявал и да не е прицакам
А тая махинка от къде мога да я купа и как точно се казва
Здравей колега,и аз имах такъв проблем само че с предна дясна врата,мислих и правих какво ли не,машинки ли не бяха,лосчета,и какво ли още не,най-накрая я закарах в сервиз и там се установи че се е строшила бравата,и срещу съответната сума си реших проблема(150лв)!Виж провери дали ти щрака релето в багажника,на мен ми щракаше ама доста страно,и като смених бравата започна да работи нормално и да заключва навсякаде!Успех!
Здравей колега,и аз имах такъв проблем само че с предна дясна врата,мислих и правих какво ли не,машинки ли не бяха,лосчета,и какво ли още не,най-накрая я закарах в сервиз и там се установи че се е строшила бравата,и срещу съответната сума си реших проблема(150лв)!Виж провери дали ти щрака релето в багажника,на мен ми щракаше ама доста страно,и като смених бравата започна да работи нормално и да заключва навсякаде!Успех!
Какво ти смениха за 150 лв. ,защото машинката е с механизма за бравата заедно
ма кат незнам къде са а и де да знам жабаря колко винта е сложил и какви разновидности са. Не мой да е само на щипки нъл тъй
Значи има едно капаче при дръжката за отваряне на вратата под него има болт , после при копчето за прозореца махаш гумичката дето е и отдолу има още 2 болта - като ги отвиеш махаш апаратчето като разкачваш буксите и отдолу има още 2 болта , след това махаш обрача и пластмасата на колоната - сваляш я и там има още 2 болта щипките са отдолу и отстрани на кората (мн трудно ще се счупят , направени са лесни за сваляне) след като се разкачи се издърпва долния край на кората леко и се вдига нагоре Съжалявам , че не мога да кача снимки , но се надявам да съм помогнал достатъчно
Ето , в една тема съм описал как се разглобява вратата , на мойта и отварях всичките понеже като я взех се бяха откачили щангичките за отваряне отвътре Надявам се да съм помогнал
здравеите колеги...имам 166 от 1 година и имах проблем като този,но го реших само почистване на ключалките на вратите с спреи .. Svitol..
Вече 1 година работи нормално
Comment